Keän makua täältäkin omasta pihapiiristä.
Täytetyt kesäkurpitsat.
4 pienehköä kesäkurpitsaa omasta pihasta, jotka halkaistiin ja koverrettiin "veneiksi"
Täytteeksi:
korverrettujen kesäkurpitsojen sisusta paloiteltuna
700 g jauhelihaa
suolaa
voita
juustoraastetta
Lisäksi täytteeksi omasta pihasta poimittuina:
puolisen litraa tatteja
lipstikkaa
3 pikkuista sipulia
basilikaa
Ensin sienet kuumalle pannulle, jotta ylimääräinen neste poistuu.
Sitten lisättiin voi ja mausteet sekä jauheliha.
Kun jauheliha oli ruskistunut, lisättiin pannulle kesäkurpitsojen sisusta tai tässä vaiheessa oli ainekset siirretty valurautapataan, koska eivät mahtuneet pannulle.
Hyvin sekoitetuilla aineksilla "lastattiin kesäkurpitsaveneet" ja päälle ripoteltiin juustorastetta.
Sitten uuniin varttitunniksi 220 asteeseen.
Tulos herkullista kesä/syysruokaa.
Minä vain merkitsin muistiin ja söin nautiskellen, koska kaksi mestaria laittoi ruuan.