Näytä kirjoitukset

Tässä osiossa voit tarkastella kaikkia tämän jäsenen viestejä. Huomaa, että näet viestit vain niiltä alueilta, joihin sinulla on pääsy.


Aiheet - Hanna

Sivuja: [1]
1
Yleinen keskustelu / Tiedonvälitystä
« : 22.08.2012 23:02:24 »
 :(Voi tätä uutisointia!

"Kaarinan kadut TULVIVAT"
Tämä oli Iltalehden verkkosivujen otsikko. Ja kuva jostain paikasta jossa kadut ovat veden vallassa.
Asun Kaarinassa, eikä täällä nyt edes isommin katuja ole.  Onhan täällä sadellut, silloin tällöin pitkin päivää. Mutta ainuttakaan vesilätäkköä ei ole pihaani ilmaantunut, sen verran on ollut maltillista, että saman tien ovat imeytyneet maahan. Ja ihmetyttää mihin uutisointiin tässä nyt enää edes yrittää uskoa. Tiedättekö luotettavan?

2
Yleinen keskustelu / Ei sitä opi
« : 24.05.2012 22:45:39 »
Ei opi. Olen jo luovuttanut ajatuksenkin että voisin joskus. Tämän päivän  kokemus:

Lopulta vihdoin huomasin että auto on likainen. Aurinko paistoi ja tuntui ihan hyvältä ajatukselta ryhtyä pesuun. Niin sitten ihan huolella pesin ja putsasin. Tuli aika hieno. Menin sisälle, olin aika tyytyväinen itseeni ja keitin kahvit. Keittiön pöydän vieressä sitä juodessani huomasin että talon edessä olevasta jättiläiskuusesta lähti jotain. Ja olisihan se pitänyt tietää: kuusen siitepölyt lentävät tähän aikaan.

Lopputulos: Auto on likaisemman näköinen kuin ikinä. Ja ihan ottaa päähän ajatus että pitäisi taas ruveta puuhaan, pelkästään siksi että olen tyhmä.  Ei sitä opi. :(

3
Yleinen keskustelu / Uutta!
« : 22.03.2012 19:51:17 »
Hei, tämähän tuntuu mukavalta! Kaikenlaisia pikkujippoja piristämään viestejä. Mahtaako tänne voida laittaa myös kuvia? Pitää tutkia. :)

4
Yleinen keskustelu / talviurheilua
« : 20.02.2012 10:35:43 »
Eipä tarvitse lähteä lenkille. Tänään on ihan toisenlaiset kuntoilut. Pitkä parvekkeeni on kaidetta myöten täynnä lunta. Se täytyy heittää ulos. Onneksi asun omassa talossa, mitähän sille kinokselle tekisi jos asuisin kerrostalossa? Niin, ja seuraavaksi täytyy kaivaa auto esille lumen alta. On oikein urheilupäivä.  :D

5
Hyvinvointi / Terveellistä ruokaa
« : 26.10.2011 16:09:48 »
Nyt kun joka paikassa touhutaan karppaamisesta ja kaikenlaisia muitakin ihmedieettejä on liikkeellä, tuli mieleen oman elämäni kaksi totuutta.  Vuosikymmeniä sitten silloinen huippu-urheilija sanoi valmennustilaisuudessa: "Hernekeitto on niin täydellinen ravintopaukku, että urheilijan ei oikeastaan pitäisi muuta syödäkään." Ja toisessa tilaisuudessa sanoi ranskalainen mies: "Jos ihmiset tietäisivät kuinka terveellistä konjakki on, he joisivat sitä itsensä kuoliaaksi!" - Niin että on näitä totuuksia ennenkin keksitty. Itse taidan tyytyä suomalaiseen kotiruokaan. :D

6
Yleinen keskustelu / Ukkosista
« : 02.07.2011 12:07:33 »
Miten teilläpäin on pärjätty ukkosten kanssa? Täällä maan lounaiskolkassa on jyrissyt ja jytissyt, mutta pahempaa ei ole tapahtunut. Muualla kuulemma on tapahtunut, vakaviakin. Tarkkaan en ole saant päätettyä miten niihin pitäisi suhtautua. Juhlallista niitä on katsella ja kuunnella, mutta pitäisikö tosissaan varautua niihin? Eilen otin tietokoneen irti johdoistaan, muuta en tehnyt. Olisikohan pitänyt  :?:

7
Harrastukset / Sininen laulu
« : 31.05.2011 13:38:58 »
Aloittavat Ylen Teemalla tänään uudelleen Peter von Baghin joitakin vuosia sitten tekemän sarjan Sininen laulu. Katselin sitä silloin ensimmäisellä kerralla ihan hartaudella. Valtava määrä sellaista joka herätti muistoja, jota oli joskus ihaillut. Ja paljon sellaista josta ehkä oli joskus kuullut, mutta ei oikein tiennyt mitään. Ylen sivuilla sanotaan ohjelmasta näin:

YLE Teema | Sininen laulu
Sininen laulu Suomen taiteiden tarina on ohjaaja Peter von Baghin 12-osainen suursarja suomalaisesta kulttuurista. Sarja kattaa kaikkien taiteiden suomalaisen tarinan itsenäisyyden alusta nykyaikaan asti.
http://yle.fi/teema/sininenlaulu

8
Koti / Lammasta pääsiäieksi
« : 17.04.2011 14:02:32 »
Luuton lampaanpaisti odottaa pakastimessa pääsiäistä. Sitä "omaa parasta resptiä" en ole oikein löytänyt enkä tänä vuonna tiedä mitä kokeilisin. Monilla on varmaan oma hyväksi koettu ohjeensa. Kertoisiko joku omansa - ellei se nyt satu kuulumaan "perhesalaisuuksiin"?

9
Harrastukset / Puutarhan kevät
« : 07.04.2011 14:00:33 »
Koskaan huhtikuussa eivät koristepansaani ole olleet leikkaamatta. Nyt ovat. Lumen takia en ole päässyt lähelle. Tämän päivän sateitten jälkeen voisi yrittää. Onkohan liian myöhäistä? Taidan kuitenkin ryhtyä puuhaan. Muuten ne kasvavat kesällä ihan risupensaiksi.  :?:

Sivuja: [1]