Näytä kirjoitukset

Tässä osiossa voit tarkastella kaikkia tämän jäsenen viestejä. Huomaa, että näet viestit vain niiltä alueilta, joihin sinulla on pääsy.


Viestit - Hanna

Sivuja: [1] 2 3
1
Harrastukset / Vs: TV:stä katsottua.
« : 30.06.2016 22:00:31 »
Juu, ollaan katsottu. Hartaasti. Upeaa peliä. Vahinko ettei suomalaisilla ole asiaa noille kentille. Aikani lohdutin itseäni sillä että suomalaisilla vain ei ole mahdollisuuksia kun on tuo talvi. Ja nyt sitten islantilaiset! Mutta hienoja pelejä! Ja nyt takaisin TV:n viereen.

2
Luonto / Vs: talvivaara
« : 26.01.2013 14:36:04 »
Paljon olen lukenut asiasta. Hyvin vähän ymmärtänyt. Ainoa joka nyt tuntuu todelta on, että paljon tulee maksamaan eikä tiedä kuka maksaa. Ettei vain mene verovaroista. :(

3
Yhteiskunta / Vs: Jääkiekko ja nyrkkitappelut
« : 12.09.2012 20:32:29 »
Hei Justiina, toit vanhoja asioita mieleen. Poikani oli joskus nuorena miehenä yhden talven Englannissa. Kävin siellä silloin. Meitä oli jossain tapaamisessa isompi joukko koolla, ja minulle esitettiin suuri ihmetys siitä miksi minun poikani, suomalainen ja kaikki, ei pelaa jääkiekkoa? Muistan vastanneeni, että ensinnäkin: enhän minä määrää mitä poikani harrastaa, ja toiseksi: olen ihan iloinen ettei hän ole valinnut jääkiekkoa, kun ei ole mitään syytä heti nuorena menettää hampaitaan ja rikkoa luitaan. - Ja tämä oli 70-luvulla, silloin kun minäkin vielä istuin ahkerasti jäkiskatsomoissa. - Ajat ja tavat muuttuvat. Tätä päivää en ymmärrä ollenkaan.


4
Luonto / Vs: Vuodenaika syksy
« : 04.09.2012 23:07:26 »
Niin kauniisti kirjoititte. Ja minä puolestani en pääse varmaan koskaan sovintoon itseni kanssa siitä mikä vuodenajoista on paras. Kun jokainen tultuaan aina tuntuu siltä. Joskus tuntuu että marraskuu on ainoa joka masentaa. Mutta sitten sytytetään kynttilät. Ja suunnitellaan joulua. Menee sekin. Pahimmat pakkaset ja lumipyryt joskus ottavat voimille, mutta eihän niitäkään sentään niin usein. Juuri tällä hetkellä myrskyää ja sataa. Mutta huomenna varmaan aurinko paistaa ja pääsen korjaamaan kasvimaani satoa.

5
Yleinen keskustelu / Tiedonvälitystä
« : 22.08.2012 23:02:24 »
 :(Voi tätä uutisointia!

"Kaarinan kadut TULVIVAT"
Tämä oli Iltalehden verkkosivujen otsikko. Ja kuva jostain paikasta jossa kadut ovat veden vallassa.
Asun Kaarinassa, eikä täällä nyt edes isommin katuja ole.  Onhan täällä sadellut, silloin tällöin pitkin päivää. Mutta ainuttakaan vesilätäkköä ei ole pihaani ilmaantunut, sen verran on ollut maltillista, että saman tien ovat imeytyneet maahan. Ja ihmetyttää mihin uutisointiin tässä nyt enää edes yrittää uskoa. Tiedättekö luotettavan?

6
Koti / Vs: Multasormi vihertää .
« : 14.07.2012 23:10:00 »
Olen kai aika heikko Multasormi, mutta minullakin vihertää. Basilikaa olen kasvattanut jo monta vuotta, ihan minun lempiyrttini. Sitä kanelibasilikaa en ole vielä kokeillut, mutta tavallista olen kasvattanut kasvihuoneessa jo monta vuotta. Ostan marketista sellaisen jossa on juuretkin ja istutan. Ja kasvaa! Käytän sitä salaatteihin ja melkein kaikkeen. Joku ikivanha ohje on saanut minut uskomaan että siitä ei napsita lehtiä vaan latvoja - tiedä sitä mikä on oikein. Ja loppusadon suhteen, olen jostain syystä heikko kuivattamaan, minä pistän ne pakastimeen ihan sellaisenaan. On se toiminut.

7
Luonto / Vs: Syönkö turhaan?
« : 12.07.2012 23:09:23 »
No niin, asiasta toiseen. Se viikate. Omistan isältä perityn ikivanhan viikatteen. Nyt se totisesti olisi tarpeen, mutta kun on tylsä. Miten se nyt sitten menikään, miten viikate teroitetaan? Minulla on viikate, jostain varmaan löydän sellaisen teroituskiven, miksi ikinä sitä silloin sanottiinkin, jolla hiottiin viikate teräväksi. Luulisin vielä löytäväni.  Kastettiinko sitä kiveä ensin? Vai ei? Ja hiomisen suunta oli tärkeä. Oliko niin että terä oli minusta poispäin? Ja hiottiinko minusta poispäin vai minuun päin? - Vai kyselenkö liikoja? :-[

8
Yleinen keskustelu / Ei sitä opi
« : 24.05.2012 22:45:39 »
Ei opi. Olen jo luovuttanut ajatuksenkin että voisin joskus. Tämän päivän  kokemus:

Lopulta vihdoin huomasin että auto on likainen. Aurinko paistoi ja tuntui ihan hyvältä ajatukselta ryhtyä pesuun. Niin sitten ihan huolella pesin ja putsasin. Tuli aika hieno. Menin sisälle, olin aika tyytyväinen itseeni ja keitin kahvit. Keittiön pöydän vieressä sitä juodessani huomasin että talon edessä olevasta jättiläiskuusesta lähti jotain. Ja olisihan se pitänyt tietää: kuusen siitepölyt lentävät tähän aikaan.

Lopputulos: Auto on likaisemman näköinen kuin ikinä. Ja ihan ottaa päähän ajatus että pitäisi taas ruveta puuhaan, pelkästään siksi että olen tyhmä.  Ei sitä opi. :(

9
Yleinen keskustelu / Vs: Halloota, " terävä pää " !
« : 13.04.2012 16:01:39 »
Hmm.. Kyllä tämä näyttää toimivan. Kaikenlaisia ominaisuuksia tässä taitaa olla lisää. Täytyy jatkaa tutustumista.

10
Yleinen keskustelu / Vs: Halloota, " terävä pää " !
« : 13.04.2012 15:54:10 »
Hei Pumpuli!

Sait minut uteliaaksi. Täytyi heti tulla kirjoittamaan että näkee miten tämä toimii. Lähetän tämän nyt ja tulen sitten vähän ajan kuluttua katsomaan vieläkö pääsen sisälle.

11
Harrastukset / Vs: Hiihtokausi
« : 27.03.2012 22:57:59 »
Pitkä on tämä maa. Pihallani ovat lumet sulaneet. Järven jäät vielä paikoillaan, mutta muuttavat väriään koko ajan, ihan toisella lailla kuin olen nähnyt. Paikallislehdessä oli jo kuva sinivuokosta. Täällä ei vielä mitään sellaista, edes leskenlehteä en ole nähnyt. Mutta kesän odotus on iso. Kertokaa miten muualla Suomessa!

12
Yleinen keskustelu / Uutta!
« : 22.03.2012 19:51:17 »
Hei, tämähän tuntuu mukavalta! Kaikenlaisia pikkujippoja piristämään viestejä. Mahtaako tänne voida laittaa myös kuvia? Pitää tutkia. :)

13
Yleinen keskustelu / talviurheilua
« : 20.02.2012 10:35:43 »
Eipä tarvitse lähteä lenkille. Tänään on ihan toisenlaiset kuntoilut. Pitkä parvekkeeni on kaidetta myöten täynnä lunta. Se täytyy heittää ulos. Onneksi asun omassa talossa, mitähän sille kinokselle tekisi jos asuisin kerrostalossa? Niin, ja seuraavaksi täytyy kaivaa auto esille lumen alta. On oikein urheilupäivä.  :D

14
Hyvinvointi / Re: Hyvinvointia vuodelle 2012
« : 31.12.2011 13:06:36 »
Kiitos Pumpuli!

Annoit niin hyvän uudenvuodenlahjan. Olen usein muistellut tuota tekstiä, sen viisautta. Sain sen joskus eräältä nuorelta. Olin silloin entisessä elämässäni työssä koululla. Silloin joskus, joulun alla, yksi tytöistä, 15-vuotias, joskus vähän hankalakin, ohi kulkiessaan laittoi käteeni mitään sanomatta rypistetyn paperin. Siihen oli kirjoitettu juuri tuo teksti. Se oli minulla tallella monet vuodet. Luin sen aina tarpeen tullen, aina kun tuntui että elämässä jokin on vinossa. Sitten jossain vaiheessa kadotin sen. Nyt sain sen uudelleen. Hyvää Uutta Vuotta!

15
Koti / Re: Jouluttaako?
« : 05.12.2011 22:58:01 »
Kiitos, Georg!
Muistelin minäkin tuota joulukakkureseptiäsi, kun olen menossa pojan perheen luo jouluksi. Nyt teen. Toivottavasti ehtii muhia. Hyviä jouluja kaikille!

Sivuja: [1] 2 3