Kyllä nyt riittää kakkureseptejä kokeiltavaksi.
Annuskan appelsiinikakun tein tänään ja hyväksi on havaittu, kiitos ohjeesta.
Ihanan pehmeää, perunajauhot varmaan tekevät sen pehmeäksi.
Seuraavalla kerralla kokeilen siihen omenahilloa, sitä kun on omasta takaa.
Omenahilloa tulee myös seuraavaan kakkuun, jota olen usein tehnyt.
Vironperän kakku.3 dl maitoa
3 dl sokeria
4,5 dl jauhoja
2 tl soodaa
2 tl kanelia
1 tl neilikkaa
1 tl inkivääriä
1,5 dl voisulaa
1 dl omenasosetta
3 rkl calvadosta
Sekoita kaikki aineet rivakasti vatkaten tai monitoimikoneessa. (älä kuitenkaan sekoita liian kauan, ettei tule sitkeää). Kumoa taikina voideltuun ja korppujauhotettuun vuokaan ja paista 175 asteessa runsas tunti.
Meillä mitään calvadosta, konjakkia olen joskus laittanut, mutta ilmankin voi tehdä.
Mitenkäs Vironperällä, kun Johannes oli vallan absolutisti!
