Kirjoittaja Aihe: Lammasta pääsiäiseksi  (Luettu 6892 kertaa)

Raili

  • Newbie
  • *
  • Viestejä: 17
    • Profiili
Lammasta pääsiäiseksi
« : 19.03.2012 10:57:15 »
Kertokaa hyvät ihmiset miten pääsiäislampaasta tulee hyvää. Ensinnäkin: pitäisikö ostaa kotimaista vai ulkomaista? Täytyykö sen olla koko reisi vai tuleeko paististakin kunnollista? Kuinka kauan sitä täytyy paistaa, uunissa varmaan? Englantilaiset kuulemma tarjoavat lampaan kanssa aina minttukastiketta, mutta miten sitä tehdään? Kerran löysin jonkun ohjeen, mutta siitä tuli ihan litkua. Ellei Sinun ohjeesi kuulu luokkaan "valtionsalaisuudet", olisin tosi kiitollinen jos kertoisit. *nimimerkki Ei jauhopeukalo eikä kotikokki*
« Viimeksi muokattu: 01.01.1970 02:00:00 kirjoittanut Guest »

pumpuli

  • Newbie
  • *
  • Viestejä: 903
    • Profiili
Re: Lammasta pääsiäiseksi
« Vastaus #1 : 19.03.2012 12:21:47 »
Selaappas, Raili,tätä Koti-sivustoa taaksepäin. Sieltä löytyy juttua samalla otsikolla:" Lammasta pääsiäiseksi." Sieltä löytyy myös Justiinan ohje lammaspaistin valmistukseen. Keskustelua on käyty 17-18.4. 2011. Onnea matkaan!  :)
« Viimeksi muokattu: 01.01.1970 02:00:00 kirjoittanut Guest »

kropsu1

  • Newbie
  • *
  • Viestejä: 391
    • Profiili
Re: Lammasta pääsiäiseksi
« Vastaus #2 : 21.03.2012 20:43:03 »
Raili , Raili; vähäiset ovat sinun murheesi
-Sun lampaas ja kastikkees,, Koita nyt saada se sun,,"mitänyt syötäis,,ja mihin nyt paskottais,
järjestykseen...... outoa jos niin kuivasta elläimestä saadaanjotain vekkulihommia......
Sehän on niiden elanto jotka eivät ole koskaan ruisleipää saaneet,oi voi.
Tee nyt plikka vaan kaalisippaa,, sekin tosin maistuu,,tietämättömän tekemänä..
hikiseltä villasukalta.
« Viimeksi muokattu: 01.01.1970 02:00:00 kirjoittanut Guest »