Kirjoittaja Aihe: Jalmarinpojan viikkouutiset  (Luettu 3952 kertaa)

Jalmarinpoika

 • Newbie
 • *
 • Viestejä: 81
  • Profiili
Jalmarinpojan viikkouutiset
« : 15.07.2011 10:00:46 »
Hyvää perjnataita arvoisa kultaisen iän väki!

Jalmarinpoika poimii nyt esiin niitä parhaita asioita, mitä JP:n suppeassa maailmassa on esiintynyt.
Pappisten lavakin  jäi käymättä, vaikka Pumpuli sinne kutsuikin. En löytänyt sopivaa kukkaa napin läpeen.Vieläköhän  kutsu olis voimassa?

Toissa päivänä JP vietiin Lohjalle Vivamoon ihan bussikyytissä. Sain istua herroiksi ihan yksin. Siellä saimme elää mukana Raamatun tapahtumissa luomiskertomuksesta Paavaliin asti. Mieleen jäi, kuinka käärme houkutteli Eevan ottamaan omenan "hyvän ja pahan tiedon" -puusta ja tietysti Aatami oli Eevaan niin rakastunut, että otti hänkin omenan Eevan houkutuksesta. Seurauksethan kaikki tiedämme. Kerrassan hieno esitys oli  kaiken kaikkiaan, siis suositelen. Vaikuttava oli lopussa ollut osuus, kuinka Sauluksesta tuli Paavali.

Siellä löysin parkkipaikalta maasta ruosteisen neljän tuuman rautanaulan. Poimin sen ja toin kotiin. Ajattelin, jos se tuottaa onnea kuten hevosenkengät ennen vanhaan.
Palumatkalla näimme muuten sen palaneen kakskerroksisen bussin, josta ei ollut jäljellä muuta kuin metallirunko.  Onneksi bussikuskilla oli ollut tarkka hajuaisti, kun hän haistoi palaneen käryä ja pysäytti bussin ja komensi 50 matkustajaa ulos. Tulen leviäminen on varmaankin ollut räjähdyksenomainen. Jos tulipalo olisi syttynyt meidän bussissa, emme me huonojalkaiset olis päässet kovinkaan äkkiä ulos.

Jalmarinpoika on säästänyt itselleen viikonloppulukemista.

et-lehden kannnessa Tuula-Liina Varis mainostaa juttuaan "Vieroksun trendikästä äijäilyä". JP tietää olevansa äijänkäppyrä, mutta mitä tarkoittaa trendikästä. Onko sillä  muorin vai muodin kanssa tekemistä? Sekin selviää jutun lukemalla, onko äijäily vastaisku feministeille vai muuten vain sikailua vaiko jotain hienompaa.

Samoin lehti haluaa antaa 6 vinkkiä hellään seksiin. Se on juttu, joka pitää opetella ulkoa, jos kumminkin ....
Muissa lehdissä JP on ollut havaitsevinaan ohjeita myös sille, mistä ja miten se seksikumppani löydetään. Jos on missiksi valittu, niin on  asiantuntija siihenkin. Sellaisen käsityksen sain eräästä lehdestä. Jos JP:ltä joku kysyy neuvoa, ei ole JP:stä neuvon antajaksi. Tai kokeilkaa näitä: "Käytkö täällä usein" ja "pääsiskö saatille"? Teillä voi olla parempi tuuri kuin JP:la on ollut aikanaan tanssilattialla.
Miltä kuulostais otsikko "6 vinkkiiä villiin seksiin"? :D  
Tähän Jalamarinpoika huomauttaa ja varoittaa:  "pitää ajatella sydäntään vanhalla iällä." :!:

Siispä nauttikaamme kesästä kukin omalla tavallamme, sanoo Jalmarinpoika :D
« Viimeksi muokattu: 01.01.1970 02:00:00 kirjoittanut Guest »

pumpuli

 • Newbie
 • *
 • Viestejä: 903
  • Profiili
Re: Jalmarinpojan viikkouutiset
« Vastaus #1 : 18.07.2011 13:09:47 »
Helteistä heinäkuun maanantaita Jalmarinpojalle ja muille!

Jovain kutsu on voimassa. Koordinaatit vain on vaihtuneet: paikka on Hirvensuuli Huittisissa ja aika keskiviikko. Sieltä löytyy kolme iloista, tanssitaitoista "tyttöä" Sheriffin tarkassa valvonnassa.Takuuvarmasti pyöritämme kaikki, joilla on kukka rinnassa. (Ottaakohan Ylläpito tämän nyt mainokseksi?)

Keskiviikkoiltana esiintyy "Maitolavan prinsessa"  :D
« Viimeksi muokattu: 01.01.1970 02:00:00 kirjoittanut Guest »

Hilja maitolikka

 • Newbie
 • *
 • Viestejä: 18
  • Profiili
Re: Jalmarinpojan viikkouutiset
« Vastaus #2 : 06.08.2011 09:40:38 »
Non niin Jalmarinpoika, luitko et-lehden seksiartikkelin? :D

Toivottavasti et liikaa innostunut ja ajattelit sydäntäsi kesähelteillä.

Nimimmerkillä: :P  minäkin luin sen
« Viimeksi muokattu: 01.01.1970 02:00:00 kirjoittanut Guest »