Keskustelualueet > Yhteiskunta

Hyvää Toukokuuta

(1/2) > >>

Aarno Korpela:
Wapputervehdys "vuokkojen" kylästä.
Viimeiset kaksi viikkoa minulta kului yhden asian merkeissä, joka piti saada valmiiksi huhtikuun loppuun mennessä. Sinä aikana vuokot ovat alkaneet kukkimaan ja maisema vihertynyt. Saamme taas seurata ja nauttia luonnon mahtavasta kasvuvoimasta.

AMK

pumpuli:
Ha-haa! Löytyihän ne vuokot!  :)

Hauskaa Wappua kaikille! Ja aurinkoista toukokuuta!  8)

merituuli:

    KIITOS SAMOIN, HAUSKAA WAPPUA KAIKILLE.

    Vähän myöhäselle jäi siman teko, mutta nyt se
    on pulloissa.

   

Piikatyttö:
Vuokoista ei tietoakaan, mutta leskenlehdet saavat pikkualan maisemaa keltaioseksi. Eipä värillä väliä ja sinivuokkoja turhaan haikailen omilta kotimaisemiltani.

Vappusiman ja kuusi munkkia ostin maalaisseurakuntani myyjäisistä ja lisäsiman yksityiseltä pitokokilta. Kaikki maistuivat oikein kotitekoisilta.

Yksi vappuvieras oli yhden yön, vappuinen munkki-sima-tarjoilu oli sopiva. Tarttee nyt katsoa, maistanko yksin vahvempaa vappusimaa. Kellastunut hattu ei saa huomenna tuuletusta, "metsätöihini" en viitsi "tyhmyydenylistys" päässä mennä.

Aurinko on vielä korkealla, kohta alkaa taas poliisisarjaa. Järvenselkä on tyynen tyyni. Mikä on vappuaattoa viettää, vaikka yksin. Mutta ei yksinäisenä.

Nauttikaa simasta, munkeista ja Wapusta!

Anniliisa:
Toukokuu alkaa jo  huomenna.Ei vain nyt ole valkovuokkoja vielä,jospa jo niitäkin löytyisi Äitienpäiväksi.Vappua kyllä juhlivat jo innokkaimmat vaikka lumisateessa.
Aurinkoista Valpuria ja toukokuuta toivottelen ja Onnea uudelle formula voittajalle.

Navigaatio

[0] Viestien etusivu

[#] Seuraava sivu

Siirry pois tekstitilasta