Kirjoittaja Aihe: Tekstailu kännissä on noloa ja sähköpostitkin  (Luettu 4714 kertaa)

Jalmarinpoika

 • Newbie
 • *
 • Viestejä: 81
  • Profiili
Jalmarinpojalla on ollut alkukesän muuta askarrusta.
Nyt katson kuitenkin aiheelliseksi varoittaa itseäni ja samalla teitä muitakin. Tämä on kopio, muta uskaltanee sen tällätä tänne.

Tekstailu kännissä on noloa. Seksiviestien lähettäminen huppelissa on vielä nolompaa.

Skandaalikuningatar Paris Hilton ei ehkä ole ensimmäinen, jolta kysyä ihmissuhdeneuvoja, mutta mitä tulee kännitekstareihin, Paris osuu kerrankin asian ytimeen.

”Sexting” tulee sanoista ”sex” ja ”texting” ja tarkoittaa kauniita intiimejä tekstiviestejä. Mutta jos lähetät sellaisen pitkän terassi-illan päätteeksi voi tulos olla hämmentävä, toteaa myös Paris Hilton kappaleessaan ”Drunk Text”. Hetken aikaa kännisextari voi tuntua hyvältä ajatukselta, mutta se voi myös tuplata krapulamorkkiksesi. Olemme keränneet seitsemän syytä, miksi känni ja kännykkä eivät sovi yhteen.

1. Väärinkäsitys. Kuten Paris Hilton laulaa, on suuri vaara, että lemmekäs viestisi on täysin käsittämätön. Jos vahingossa oletkin saanut kirjaimet järjestykseen, kuulostavat parhaatkin vitsisi tökeröiltä ja viettelevä flirttisi säälittävältä vonkaukselta.

2. Väärä kumppani. Sextailukumppani pitää valita yhtä huolellisesti kuin sänkykumppani: joku, johon luotat, ja jonka kanssa sinun on hyvä olla. Näilläkin vaatimuksilla on taipumus laskea sitä mukaa kun promillet nousevat.

3. Joudut naurunalaiseksi. Luulet ehkä, että viestisi jää vain sinun ja mielitiettysi salaisuudeksi. Unohda. On suuri riski, että hölmölle tekstarillesi nauraa pian koko hänen kaveripiirinsä.

4. Edesvastuu. Älä lähetä tuhmia viestejä ihmiselle, jonka kanssa sinulla ei ole seksisuhdetta. Parhaassa tapauksessa sinulle nauretaan – pahimmassa tapauksessa saat syytteen seksuaalisesta häirinnästä.

5. Tarkista vastaanottaja. Aina tekstaria lähetettäessä kannattaa tarkistaa, onko osoite oikea, mutta sextailussa vastaanottajan merkitys korostuu. Ethän halua lähettää mammalle kuvaa peniksestäsi? Kehtaatko mennä maanantaina töihin, jos pomosi sai sinulta lauantaiyönä rohkean tissikuvan?

6. Skarppaa! Tunnet, ettet ole koskaan käynyt näin kuumana ja painat lähetä-näppäintä. Viinahuurut tekevät kuitenkin kuvan sumuiseksi – todennäköisesti yhtä sumuiseksi kuin itse olet.

7. Jäljet jäävät. Jos teet jotain laitonta tai petät kumppaniasi, harkitsemattomat viestisi johtavat helposti luoksesi. Digitaalisia jälkiä voidaan käyttää todistusaineistona sinua vastaan. Känniviestien estämiseksi on saatavilla mm. Fyllfilter-sovellus, joka julkaistiin tänä vuonna myös Androidille.

kropsu1

 • Newbie
 • *
 • Viestejä: 391
  • Profiili
Vs: Tekstailu kännissä on noloa ja sähköpostitkin
« Vastaus #1 : 02.07.2013 21:40:40 »
Kamalaa: Kylmä hiki tuli selkäruotooni..Oonkohan tehnyt vuosien saatossa, kaikki nuo virheet.
Nyt ne kaatuu ameriikankautta kaikki mun niskaani..
On himmattava näitä foorumijuttujen julkaisuita,,tai ainaskin pysyttävä loitolla viineistä,
silloin kun tulee vastaamisen  vaino joihinkin juttuihin..

Piikatyttö

 • Newbie
 • *
 • Viestejä: 661
  • Profiili
Vs: Tekstailu kännissä on noloa ja sähköpostitkin
« Vastaus #2 : 03.07.2013 01:00:55 »
Paris on Paris, vaikka taitaa tätä nykyä kynkkäillä puoliksi suomalaisen kundin kanssa.

Älä menetä yöuniasi Kropsu, minunkin rommikaakaojuomani villiinnyttää vain sormet, hyppivät joskus ylimääräisillä näppäimillä, eikä kukaan ole ainakaan tunnustanut saaneensa suuria rakkaudentunnustuksia minun sähköisten kommunikaatiovälineitteni kautta...Et sinäkään Kropsu!

Nyt otin "työpäiväni" päätteeksi vain kaakaon, kaiken varalta!!!

Tuossa pikkutunneille saakka hyllytin divarista löytämiäni kirjoja ja olipa taas Sakari Virkkusta. "Vuoden poliittiset jutut".

Pikkutuntien kunniaksi muutama laihialainen.

- Miksi laihialaiset uivat suu auki?
- Siksi, kun ne ovat kuulleet kelluvasta valuutasta.

- Miten laihialainen lihottaa sikansa?
- Se potkii ne turvoksiin.

Laihialaisten presidenttiehdokas on Matti Kekkonen. Hänen valintansa jälkeen ei kansakoulujen seinille tarvitse vaihtaa presidentinkuvia.

Hyvää yötä ja huomenta!

kropsu1

 • Newbie
 • *
 • Viestejä: 391
  • Profiili
Vs: Tekstailu kännissä on noloa ja sähköpostitkin
« Vastaus #3 : 03.07.2013 11:44:11 »


Kiitosta lohdutuksesta Piikatyttö. Oli se rauhottavaa kuulla etten ole aikaansaanut pahempiakaan mielen jäkytyksiä.
Saattaa mennä "vastoin parempaa tietoa -tiliin, pentakonissakin".
Isoksi mielipahakseni olen kyllä sen huomannut ettet sinäkään Piikatyttö ole ollenkaan takertunut tärppeihini,
vaikka vuosikaudet oon niitä eteesi levitellyt.
  Vielä mä sinne sun rannalles tuun että näät tämänkin "komistuksen...

Piikatyttö

 • Newbie
 • *
 • Viestejä: 661
  • Profiili
Vs: Tekstailu kännissä on noloa ja sähköpostitkin
« Vastaus #4 : 03.07.2013 22:03:28 »
Pelkällä kaakaolinjalla tänäkin iltana, kaiken varalta, etten vaan näppäilisi "hilpeitä"! Tai mene tiedä, jos ahkeruuskupin vielä lämmikettä otan, joten älä Kropsu luen rivien välejä!!!

Voi kun laittaisittekin kimppakyydit täyteen ja tulisitte rannalle. Katiskat ja verkot veteen ja pitkälle siimalle ja ei kun kalakeitto tulelle! Meidän vaan pitää odpotella elo-syyskuun vaihteen samettisia iltoja, siihen saakka minullakaan ei rannalle ole asiaa muuten kuin siivooja-talonmies roolissa.

Tähänkin päivään on mahtunut monenlaista "ilimoo". Pientä tihkua, vähän jyrinää ja nyt mitä kaunein kesäinen ilta. Puun lehdetkin aivan liikkumattomia.

Huomenna taas mittaamaan nelostietä, mutta en toki lähde 1600 km:n kierrokselle niin kuin Ainuli.  Pari sataa km riittää.

Miellyttävää kesäistä iltaa kaikille.