Näytä kirjoitukset

Tässä osiossa voit tarkastella kaikkia tämän jäsenen viestejä. Huomaa, että näet viestit vain niiltä alueilta, joihin sinulla on pääsy.


Viestit - Sinikka

Sivuja: [1] 2
1
 :) Niin se on, Justiina. Papusoppaa täällä syödään. Taisi olla aika myöhäisessä vaiheessa elämääni kun kuulin jotain hernekeitosta. Melkein voisin luulla että ihan samaa kuin teilläkin päin. Hyvää se on. Ja kuuluu tähän aikaan.

Joskus paljon nuorempana kun poikani oli urheilija, eräs suomalainen huippu-urheilija neuvoi: Itse asiassa urheilijan ei tarvitsisi syödä mitään muuta kuin papusoppaa! No, se oli sitä aikaa.

2
Luonto / Vs: Talvipäivän seisauksesta eteenpäin ...
« : 04.02.2013 16:08:29 »
Ihan kadehdin teidän kaikkien toimintatarmoa tähän vuodenaikaan. Minua tämä pimeys masentaa. Kun joskus välillä sattuu sellainen aurinkopäivä kuin eilen, silloin olen ihan eri mielellä ja saan aikaiseksi kaikenlaisia. Tällainen pimeyspäivä vain väsyttää. Pitäisiköhän hankkia aurinkolamppu? Onko teillä kokemuksia? :-[

3
Hyvinvointi / Vs: Kiilakorkotennarit
« : 06.10.2012 22:34:33 »
En minäkään niitä 12-senttisiä korkoja enää. Ei tulisi mieleenkään. En pystyisi. Joskus nekin olivat elämää. Niillä juostiinkin. Ei uskoisi. Niin tämä elämä muuttuu. Ja kaiken kaikkiaaan, ei ollenkaan huonommaksi, koroista huolimatta.

4
Yleinen keskustelu / Tätä päivää?
« : 16.08.2012 23:20:08 »
Tuo alla oleva on ote netti-Iltalehdestä. Taas pisti minut ihmettelemään tätä päivää. Kun silloin lapsuudessa mentiin kouluun, tietenkin. Joskus puolen metrin hangessa pitkiäkin matkoja. Koulukyydistä ei oltu kuultu koskaan. Omin jaloin menivät kouluun minunkin lapseni.  Ja ihmisiä meistäkin tuli. Ja sitten tätä päivää:

"Iltalehteen yhteyttä ottanut perheenisä kertoo, että koulukyyti Espoon Suomenojalla ei ole toiminut kolmeen päivään.
Mies kertoo kuskanneensa lapsiaan itse 4,5 kilometrin päässä sijaitsevaan kouluun.
- Onhan se työlästä, kun joutuu itse lapsia ajamaan kouluun, hän harmittelee."

"- Tänään taksi tuli hakemaan pojan normaalisti. Autossa ei kuitenkaan ollut lain edellyttämää koulukyytimerkintää eikä alkolukkoa, mies kertoo."

5
Voi kuin kadehdin taitoasi kirjoittaa omaa murretta! Kirjoita lisää! Olen minäkin joskus kokeillut kirjoittaa omaani mutta kokeiluksi on jäänyt. Se on vaikeaa. Mukavaa lukea juttujasi. Ja niistä kuvista. En minäkään niitä osaa laittaa enkä ole edes varma haluaisinko. Mutta mitäs siitä jos muut laittavat. Ei näitä kaikkia ihan pakko ole lukea.

6
Samaa mieltä olen minäkin.  (Vaikka välillä ihmettelen onko tähän syynä vain että olen vanha.) Hakaristit ovat historiaa. Omalta kohdaltani en ymmärrä mitä kukaan niillä viestittää. Ja tatuoinnit kaikkiaan kai (mielestäni) ovat aika tyhmiä. Niitä kun on kuulemma kovin vaikea sitten joskus poistaa. Ja elämä kun menee meillä kullakin omia teitään...

7
Koti / Vs: Juhannus.
« : 25.06.2012 00:52:21 »
Hyvä kun muistutit. Ajattelin jo minäkin että "nyt se sitten alkaa se pimeneminen.." Ja nythän kesä vasta alkaa. Edes ihan viimeisiä taimiani en ole vielä istuttanut. Ja tulee kasvu ja sadonkorjuu. Nyt tuntuu mahdottomalta että pimeys taas tulee, mutta ihan varmasti marraskuussa taas sytytän kynttiläni ja se tuntuu hyvältä. Ja sitten odotan uutta kevättä.

8
Hyvinvointi / Vs: Syleily
« : 12.06.2012 00:35:03 »
no niin, taas minulle kävi näin.. Luulin jo vastanneeni mutta sitten sitä ei näy missään. Kaipa minäkin joskus opin kun tämä on mukava keskustelupalsta.

Siis syleilykeskusteluun. Niin me olemme erilaisia. Minä puolestani halaan aina, kaikkia. Joskus kyllä tuntuu ettei halattava ihan välitä ja silloin on paras vetäytyä etäämmälle. Mutta melkein aina jää niin hyvä tunne. Muttamutta, minun mielessäni halaamisen ja syleilyn välillä on kyllä vissi ero. ;)

9
Luonto / Vs: Syönkö turhaan?
« : 27.05.2012 22:54:19 »
Anteeksi että poikkean aiheesta, mutta kun tyrni nyt on monta vuotta ajatteluttanut. Kokeilinkin. Mutta että tyttö- ja poika? Mitä oikein pitäisi hankkia? Tuossa parinsadan metrin päässä kyllä jollakin on, mutta tiedä siitä ovatko tyttö vai poika. Kovasti kiinnostaisi mutta tuntuun vaikealta. Olisin tosi kiitollinen neuvoista.

10
Luonto / Vs: Hullut päivät ja naintipäivät
« : 20.05.2012 22:33:19 »
Just JP! Hullut päivät saavat minun puolestani olla, mutta liljakukkoja olen minäkin löytänyt. Eihän niitten kanssa muu auta kuin päivittäinen murhaaminen.  Ei hyvältä tunnut mutta sota on sotaa... (?)

11
Luonto / Re: Mikä komistus?
« : 19.10.2011 22:36:48 »
Kiitos selvityksestä. Itse en oikein uskonut silmiäni että voisi olla omenia, lähinnä ajattelin taikinamarjapensasta (millähän nimellä se mahtaa muualla Suomessa olla?). Hieno syksy on ollut.

12
Yleinen keskustelu / Re: peräkammarin tyttö
« : 29.09.2011 22:44:50 »
no kun en minä osaa....

Luulin jo vastanneeni sinulle, mutta sitten kesken kaiken se kaikki hävisikin. Siis uudelleen kun tuntuu että me monet olemme miettineet noita samoja.

Joskus elämässäni jouduin (tai sain) jutella ihmisten kanssa joilla oli samanlaisia pulmia. He odottivat neuvoja, minulla ei ollut niitä. Omassa elämässäni olin päässyt helpolla: Mieheni ilmoitti jo murrosikäisille lapsille että "niin kauan kuin jalkasi ovat minun ruokapöytäni alla niin kauan minä määrään. Sitten kun jalkasi ovat oman pöytäsi alla, sinä määräät." Minun ei tarvinnut puuttua asiaan - vaikka joskus melkein epäilyttikin. Tällaista tämä elämä on' ikuista pohtimista.

13
Huurraa, Pumpuli! Noihan kaikki pitäisi tehdä. - Osainsinpa minäkin.... tai uskaltaisin..

14
Yleinen keskustelu / Tätä maailmaa
« : 24.07.2011 11:41:15 »
Pari kertaa olen jo aikonut kirjoittaa, mutta olen lähtenyt pois. Tapahtuu niin käsittämättömän kauheita asioita, että en tiedä olisiko nytkin paras olla hiljaa. Yksi monista asioista jotka koko ajan palaavat mieleeni on, että luin sen miehen asuneen kahdestaan äitinsä kanssa. Millä ihmeellä äiti pystyy elämään eteenpäin kaiken ympärillä olevan tuskan keskellä?

15
Yleinen keskustelu / Tätä hellettä
« : 12.07.2011 23:53:00 »
Hassua tämä on, näin suomalaisena.  Että on tällaista todellista kesäilmaa ollut jo näin paljon ja pitkään. Joka päivä tulen tänne katsomaan mitä on kirjoiteltu, itse en ole jaksanut kirjoittaa mitään. Ihan toivon että juttelu taas herää henkiin kun ilmat viilenevät. Ihania hellepäiviä kuitenkin kaikille!

Sivuja: [1] 2