Näytä kirjoitukset

Tässä osiossa voit tarkastella kaikkia tämän jäsenen viestejä. Huomaa, että näet viestit vain niiltä alueilta, joihin sinulla on pääsy.


Viestit - marja aramo

Sivuja: [1]
1
Matkailu / Matkalle
« : 02.06.2015 16:43:39 »
 20 kpl kutsuja Siljan saaristoristeilylle ajalla 1.6. - 17.6. saatavana. Mikäli olet kiinnostunut, ilmoita nimesi ja osoitteesi sähköpostiini marja.aramo@goldenage.fi. Kerro myös kuinka monta kutsua haluat. Postitan kutsut sinulle. Muista myös tarkistaa Siljalta, että laivalla on tilaa matkapäivänäsi.


2
Koti / Miehenpuute
« : 17.05.2015 15:38:54 »
25-vuotisen leskeyteni aikana olen totisesti oppinut mitä miehenpuute on. Eilen se iski taas. Taloni lämpökeskuksessa vuosi vettä lattiakaivoon. En tiennyt mistä se tuli. Onneksi pojanpoika Jaska sattui olemaan paikkakunnalla, hän tuli, teki hätäapujotakin. Ja tuli tänään putkimiesystävänsä kanssa. Nyt asia on kunnossa. Mutta ilman häntä olisin totisesti ollut pulassa, näin pitkien pyhien aikana kun yksikään ammattimies ei vastaa puhelimeen.

3
Hyvinvointi / Käytä kipulääkkeitä harkiten
« : 07.05.2015 10:58:09 »
Mitkä ovat yleisimmät itsehoitoon käytettävät kipulääkkeet? Mihin tarkoituksiin niitä käytetään?


Lue lisää:
http://www.aarnokorpela.fi/artikkelit_kansio/terveys/index.html#juttu23

4
Justiina kirjoitti:
>
> Olen vähän huolissani tietoturvallisuudesta täällä. Katson usein uusien
> kirjautuneitten nimiä sivun alaosasta. Siellä on aina uusia ja arveluttavia
> tuttavuuksia mahd. rajojen takaa. Näiden henkilöiden kirjoituksia ei kuitenkaan näy
> palstalla. Poistatte kirjoitukset, mutta merkki käynnistä jää. Sieltäkö viruksia
> tulee? Roskapostirobotti töissä?
> Uskaltaako tänne kurkkia?

Justiinalle!
Tänne ilmestyvät oudot nimimerkit eivät tuo viruksia vaan ovat roskapostia, samanlaista jota varmaan meidän jokaisen sähköposteihin aina välillä ilmestyy. On kuitenkin hyvä olla avaamatta niissä olevia www-osoitteita, koska niitten sisällöstä ei voi olla varma. Pyrimme parantamaan foorumiamme niin että tällaisista päästäisiin kokonaan eroon. Siihen mennessä toivomme kärsivällisyyttä ja toivotamme kaikille mukavia keskusteluja!

Sivuja: [1]