Näytä kirjoitukset

Tässä osiossa voit tarkastella kaikkia tämän jäsenen viestejä. Huomaa, että näet viestit vain niiltä alueilta, joihin sinulla on pääsy.


Viestit - Rohtosormustinkukka

Sivuja: [1]
1
Yleinen keskustelu / Vs: Hyvää Joulua!
« : 23.12.2014 09:22:34 »
Rauhallista Joulua ja terveyttä vuodelle 2015!

2
"Syödä syntisen pitävi, teki töitä taikka lepäsi"

3
Luonto / Vs: Mistä vuodenajasta tykkäät eniten
« : 11.08.2012 09:54:04 »
Minusta syksy on parasta aikaa! En kaipaa kuulaita puolukkametsäsäitä, vaan syysmyräkkää. Sellaista, joka tuo sateen vaakatasossa ja reuhtoo puiden oksia. Lämpimästi pukeutuneena on nautinnollista olla myrskynsilmässä (tietenkin turvallisuus huomioiden) ja mikä parasta, sitten saunaan ja peiton alle.

4
Luonto / Vs: Ihastuttiko superkuu?
« : 11.08.2012 09:50:20 »
Miksiköhän tuollainen superkuu tekee haikeaksi? Ihan kuin kuu olisi kuitenkin se, jota katsellessa sielu räytyy hempeisiin tunteisiin.

5
Omat rahat / Vs: Rikkaus vastaan rakkautta
« : 09.08.2012 08:51:51 »
Syynä tähän on varmaan pikaisesti avioeron jälkeen solmittu uusi liitto, joka kohahdutti tietysti läheisiäni. Mm. mieheni sisarukset eivät ole koskaan noteeranneet minua. Kun taas vähän kaukaisemmat sukulaiset ovat hakeutuneet seuraamme, vierailemme puolin ja toisin. Mutta olen sitä mieltä, että ihminen elää "nytku", ei "sitku".  Mieheni itse sanoo joka päivä, että olen hänelle tärkein asia maailmassa. Mielestäni rakkaus aikuisella iällä on kuin salaatti: tavallisten salaattiainesten lisäksi pitää olla sejokin, viinirypäle antamassa makua. Meidän liitossa on talous kunnossa, mikä ärsyttää hirveästi tätä ystävätärtäni.

6
Omat rahat / Rikkaus vastaan rakkautta
« : 08.08.2012 18:01:42 »
Minun ns. paras ystävättäreni aloittaa jokapäiväisen yhteydenoton lauseella: hanki elämä ja jätä miehesi. Olen tuosta loukkaantunut. Hän väittää, että olen nainut mieheni vain rahan takia. Olen eri mieltä. Olemme olleet naimisissa jo viisi vuotta, hän yksinäinen vanhapoika ja minä jätetty 35-vuoden avioliiton jälkeen. Olen syvästi kiintynyt mieheeni ja pidän hänestä huolta, hän on vajaakuntoinen aivohalvauksen jälkimainingeissa. Vastaavasti mieheni on syvästi rakastunut minuun ja huolehtii minusta koko sydämestään.  Mitä mieltä olette moisesta ystävyydestä?

Sivuja: [1]