Olisko taas syytä "pahoittaa" mielensä meidän kuluttajien puolesta.
Tutkimuksen mukaan Joulukinkkujen painosta voi paistaissa pudota jopa 50 %.
Suolavettä se on, joka haihtuu uunissa.
Samaa tapahtuu muidenkin einestuotteiden kohdalla, umpioituun
makkarapakettiin muodostuu pakastimessa jäätynyt kerros pintaan.
Jalostajilla on konstit millä saa suolaveden samaan hintaiseksi kuin on
"ylihinnotetun tuotteenkin hinta.
Paketin päälle vaan merkintä että; kotimaista, lähiluomua,onnellisenkanan, viljapossua,
puhdasta.... suomenlippu vaan paketinpäälle, niin kansa ostaa "vesissä silmin".
Viimeinen myyntipäiväkin on muuttunut ,,parastaennen - merkinnäksi,, vielä
sitäkin vetoovampaa on "yönyli nukkuneet".. Kurkut ja tomatit maistuvat miltä sattuu,,
vaan onhan ne lähituotteita .
Kaikella lailla isänmaa-aatetta kauppa hyödyntää.
Väitän että markkinoinnissa pääkaupunkiseutu saa ykköstuotteet, verrattuna
pientaajamiin,,koska rahtikustannukset pitää mitata ulos , kun suolavettä
siirrellään paikasta toiseen.. :roll: Hyvää joulua tuottajat ja väliporras!!!