Justiina, tekevälle sattuu! Mulla on muuten taatelikakun ohjeessa 3desiä vettä...
Laitanpa tänne sen viskikakun ohjeen, jota arvelin Justiinan tarkoittaneen.
Viskikakku1 dl sokeria
4 munaa
2 dl kuivattuja hedelmiä
1 tl suolaa
1 dl fariinisokeria
4 rkl sitruunamehua
pähkinöitä
2 l viskiä
Ota esiin suurehko kulho. Tarkasta maistamalla viskin laatu. Kaada
mittaan 1 dl viskiä ja juo se. Toista. Laita sähkövatkain päälle.
Maista viskiä uudelleen varmistaaksesi, että se on korkealaatuista.
Sekoita 1 dl voita laajassa sameahkossa kulhossa, lisää 1 rkl sokeria ja
vatkaa taas. Varmista, että viski on vielä hyvää, juo uusi jupillinen.
Käännä vatkaaja poish päältä. Riko kaksi kanaa ja lishää kulhoon,
shamoin kuivatut hedelmät. Vatkaa kääntäjä taash päälle.
Jos heivatut kudelmat jäävät kiinni kulhoon, väännä irti
muuvireisshelillä.
Maishta shitten onko vishki vielä herkeälaatuishta.
Shitten shiivilöi 2 dl shuolaa, tai jotain. Ei OO nniin nöpönnuukaahhh. Tsekkaa vishki. Shiivilöi shitruuamehu, lishää yksi ruokalushikka.
Shokeria tai jotain, aivan shama...
Voitele uuni. Kkäännä kaakkuvoka 220 asteesheen, älä nohda
käännyttää vatkainta poish. Heitä kulho ikkunashta, tshe...tshekkaa taas vihhki.
Mee nnnukkummaaan. Kuka yliphäätään viittish shyödä jotain hedelmäkakkua?