Justiinsa pistin poskeeni kukkakaalia keitettynä, paistettuja nakkeja, keitettyä kananmunaa viipaloituna. Kaurakakko/voimariini voileipää, päällä sinihomejuustoa ja sen päällä vielä Emmentalia 17 %.
Jälkiruuaksi Omista puista luumuja, kotimainen wanha laatu, sitten omista tomaateista tehtyä salaattia, johon sekaan sipulisuolakurkun paloja ja hieman pieniä banaaninpaloja, päälle tomaattinen salaatinkastike.
Kaikki alas kulautettuna kivennäisvedellä, lievästi hapotetulla, jossa on mukana myös magnesiumia, miin välttyy ehkäpä enemmiltä suonenvetokohtauksilta. Tämmöistä arkiruokaa nyt vaan.
Kaikkein viimeksi meinaan mennä tästä päivätirsoille, sen jälkeen, kun olen tulostanut yhtä hommaa varten hieman materiaalia.
Siis aikaisemmin, kun oli vakituisessa työsuhteessa, nyt olen ollut eläkkeellä n. 7 v, niin eipä silloin voinut ruokatunnin/lounastauon jälkeen vetäytyä tirsoille. Ei, eipä tietenkään, vaikka lääkärit ovat sellaista tapaa suositelleet vuosikaudet.
Etelässä viettävät siestaa keskipäivän aikoihin. Mutta nyt hyppään pehkuihin.