Kiitos kysymästä,Piikatyttö-Vastaan nyt täältä että en täytä koko Foorumiamme.
En ole enää pariin talveen uskaltautunut pitkille lennoille,lienee jo ikääni liittyvää varovaisuutta.
Onneksi aina haluavat sieltä kaukaa tulla tännepäin.Tämä Raparperi-juusto kakku ei ole kovin isotöinen eikä salainenkaan.Taisin ohjeen napata jostain lehtien ruokapalstoilta.
Laitan tähän sellaista raparperi-banaani sosetta,käy varmaan pelkkä raparperikin vähän sokerin kanssa soseutettuna.
150 gvoita,1,5 dl sokeria.vähän vaahdotetaan.
1 muna,0,5 dl kermaa lisätään.
3 dl vehnäjauhoja,osa voi olla perunajauhoja,
1tl leivinjauhetta ja 1tl vaniljaa ,sekoitetaan taikinaksi.taikina saa hetken kovettua jääkaapissaja sitten painellaan piirakkavuokaan,tasaiseksi ja myös reunoille.
Noin 5dl raparperisosetta,
2-3 munaa,
200g maustamatonta tuorejuustoa,
pieni purkki ranskankermaa ja 1tl vaniljaa sekoitellaan.sokeria lisätään maun mukaan jos ei riitä makeus.
Täyte kaadetaan pohjataikinan päälle vuokaan ja paistetaan noin 1 tunti 175 ast.
annetaan jäähtyä vuoassaan.
voi paistaa myös irtojohja vuokassa,minun vuoka vuotaa aina rasvat uuniin vaikka kuinka sen leivinpaperinkin siihen laittaa.Nyt taitais paistua vaikka auringossa.Mittari näyttää 27 astetta varjon puolellakin.