Golden Age Foorumi
Keskustelualueet => Koti => Aiheen aloitti: Anonymous - 11.01.2011 11:34:22
-
Löysin kaupan hyllyltä Korpelan Myllyn ruisrouhetta.
Tämä Korpela taitaa olla Pohjanmaalta.
Kertoo pussin päällä, että käyttää kotimaista ruista.
Siitä 10 pistettä.
Ja haudutettu puuro maistui hyvältä. :lol:
-
Wilhelmiina kirjoitti:
> Löysin kaupan hyllyltä Korpelan Myllyn ruisrouhetta.
> Tämä Korpela taitaa olla Pohjanmaalta.
> Kertoo pussin päällä, että käyttää kotimaista ruista.
> Siitä 10 pistettä.
>
> Ja haudutettu puuro maistui hyvältä. :lol:
huttu on hyvää, mutta vatsalle vaikeaa (suomalainen sananparsi)
-
georg kirjoitti:
> Wilhelmiina kirjoitti:
> > Löysin kaupan hyllyltä Korpelan Myllyn ruisrouhetta.
> > Tämä Korpela taitaa olla Pohjanmaalta.
> > Kertoo pussin päällä, että käyttää kotimaista ruista.
> > Siitä 10 pistettä.
> >
> > Ja haudutettu puuro maistui hyvältä. :lol:
>
> huttu on hyvää, mutta vatsalle vaikeaa (suomalainen sananparsi)
Wilhelmiina, onko niissä ruisrouheissa kuinka pitkä keittoaika ?
Suomalaiset sananlaskut yleensä ovat tietopankkeja, mutta tuota ,
jonka georg toi tietoomme jaksan epäillä niiden sananlaskujen totuudesta. :?
-
On se kyllä makunautintokin ,jos ei ole kiireinen ihminen ja malttaa oikein hyvin haudutella puuron kokonaisista ohraryyneistä.Ei sitä voita mikään.Georg voi jugurtin joskus vaihtaa ohraan,jookos+