Kiitos vinkistä kaalin keittoon. Pitääpä kokeeksi lorauttaa etikkaa keitinveteen. Lueskelin leean vinkin innoittamana ruokasivustoja. Monessa vihjattiin etikkaloraukseen, jossakin todettiin sitruunan vaimentaman katkua, eräässä neuvottiin laittamaan keittoastian viereen etikkaa omaan astiaansa, eräässä vannottiin viinietikan nimeen. Kokeilen vast´edes vaikka kaikkia. Kaaliahan meillä syödään usein.
Kyllästyin viime torstaina "venäläiseen" hajuun huushollissa ja laitoin uuniin Ruotsalaisuuden päivän kunniaksi ahvenanmaalaista pannukakkua. Kansainväliset tuoksut kumosivat lopulta toisensa.
Pitää yrittää kohta ulos, koska eilinen päivä meni visiitillä tyttären perheessä. Minusta on mukava, että saamme kutsun syömään juhlapäivinä. Monet äidit raatavat merkkipäivien edellä juhlimaan tulevan jälkikasvun ruokkimiseksi, meillä on päinvastoin.
Oli kiva reissu taas, mutta paluumatkalla pimeys, sakea sumu ja tihkusade rassasivat silmiä. Onneksi sain olla navigaattorina.
Hämäräsokeasta ei olisi ollut rattiin.