Tervehdys, siskot!
Vironperän kakkua on mukava leipaista. Pidän kaikista "otetaan ja sekoitetaan" -ohjeista. Omenasosettakin on aina. Laitatteko alkoa mukaan? Olen joskus ostanut Calvadosia, mutta kun pitkäripaiseen on matkaa, ei sitä kotona ole. On lisäksi pahaa paistamattomana
. Konjakkihörpyt olen antanut kakkutaikinalle, mutta onnistuu kakku ilmankin.
Mielessäni olen ihmetellyt, laittoiko Kyllikki todella Calvadosia raivoraittiin Johanneksen kakkuun. No, prosentit katoavat kuumentuessaan.
Viime jouluna tein itse rahkavoitaikinaa torttuja varten. Olivat parempia kuin kaupan valmistaikinasta.
Kirkolla käydessäni ostin valmistaikinaa ja luumumarmeladia. Jos huomenissa paistaisi pari torttua adventin kunniaksi.
Kummallista, miten joulun lähestyminen laittaa laiskankin emännän miettimään leipomuksia. Nyt puhuin itsestäni