Golden Age Foorumi
Keskustelualueet => Koti => Aiheen aloitti: Anonymous - 05.01.2011 09:22:15
-
Hyvin oli säilynyt minun pieni kinkunpalani pakkasessa josta eilen valmistin
herkullisen kinkkupiirakan. Samalla vaivallahan sitä voi tehdä hieman isommankin,
sillä moni nauttii kahvikupposensa kanssa pikkusuolaisen mieluimmin , kuin sen
usein tarjotun makean leivonnaisen.
Pakastimessahan nämäkin pysyvät tuoreen veroisina, mikäli sattuu jäljelle jäämään.
http://www.kotikokki.net/reseptit/nayta/8412/Kinkkupiirakka
Harmi etten saanut tähän kuvaa , mutta varmaankin myöhemmin sekin toiminto
tulee mahdolliseksi, sillä jossain olen nähnyt tällä samalla tyylillä olevan portaalin,
jossa oli kuvien lisäämisen mahdollisuus tekstin joukkoon.
Hyvää ja makoisaa Loppiaisen aikaa kaikille lukijoille ! :)
-
Hyvää loppiaista!
Meilläkin on jääkaapissa pieni pala kinkkua jäljellä.
Kiitos vihjeestä. :D
Myös hyvää vuotta 2011.
Matias
-
Pakastin on vuosisadan keksintö niin säästyy
pyryilmalla kauppareissulta.Jäinen lohipalanen löytyi ,
pottuja ja koskenlaskijaa jääkaapista
niin siitäpä syntyy talvipäiväksi kunnon keitto.
Ja ei muuta kuin syömään. :)