Mielenkiintoisia nämä perinneruoat.
Muistan kotonani tehdyn perunalaatikkoa tuolla "kiivuperunoiden" ohjeella, se oli kaiketi vain perunalaatikkoa, "kiivuperunoista" en ole ikinä kuullut.
Sitten piti googlettaa "kampsukeitto", kuullosti senverran mielenkiintoiselta.
Mielenkiinto meni, kun luin mitä se on. Varsinaista ohjetta ei ollut mutta näin siitä sanottiin: "Kampsukeitto on verileivästä eli paltusta, lihasta ja perunoista maitoon keitetty perinneruoka". Anteeksi pohjanmaalaiset, mutta ei houkuta ja samanlaiselta vaikuttaa se "juustopaisti", voipi olla ihan hyvää, jos saisi maistaa.
Sitten se "kropsu", se on varsinaista herkkua.
Ihmettelen vaan mistä se eräs huittislainen herrasmies on sen nikkinsä keksinyt!
Ps. Pitää vielä mainita, että mulla on herkkua ruoka, joka jakaa mielipiteet jyrkästi kahtia ja minä jään yleensä häviölle.
Juu, se on klimpit ja niitäkin voi tehdä monella lailla.